Kostenoverzicht:

Voor het DDCRM hebben wij gekozen voor een uiterst eenvoudige opbouw voor de kosten van het gebruik van het systeem. De basiskosten bedragen 10 euro per maand. Verder betaald u per gebruiker €12,50 extra. Maakt u alleen gebruik van het systeem dan betaald u dus 22,50 euro per maand. En bij 3 gebruikers betaald u dus slechts 47,50 euro voor het gehele pakket (inclusief de factuur-, offerte en uitgebreide projectmodule).

Hoe op te starten?

Nadat wij u account geactiveerd hebben kunt het gehele systeem zelf inrichten. Wilt u echter direct de kracht van het systeem ervaren dan helpen wij u ook graag! Voor 250 euro zorgen wij dat het hele systeem ingericht wordt. Wij voeren uw huisstijl door, voegen het briefpapier (voor de offerte en de factuurmodule) toe en zorgen dat de contactgegevens van uw klanten in het systeem komen.

Persoonlijke aanpassingen maken

Het DDCRM is een zeer compleet systeem welke continue verder ontwikkeld wordt. Mocht u echt aanvullende wensen hebben voor het pakket dan kunnen wij die voor u ontwikkelen en aan het systeem toevoegen. Denk hierbij aan speciale modules voor het bijhouden van uren of eventueel koppelingen met externe systemen. Hiervoor doen wij u graag een aanbieding op maat.